Saturday, February 26, 2011

kerana AYAT-AYAT CINTA dari kamu

Posted by izzati norizan at 11:05 AM
asyik cakap pasal cinta je.tak boring ke izzati norizan oiii?(monolog dalaman).ayat terskema dari aku.
ye la,kalo xde cinta maka tak ada la aku dan ko.bak kata zarina
`terciptanya kita`
`terciptalah rasa`
`tercipta CINTA`
`tercipta rindu`
`tercipta episod penuh berwarna`

kenapa aku CAPS LOCK kan CINTA?sebab aku rasa tanpa cinta aku tak kan ada kat sini.dunia nih sebab setiap sesuatu yang aku lakukan,semestinya kerana cinta.

saje je aku letak gambar nih sbb aku rasa gambar nih comel!hoho

untuk entry ni,aku nak cerita pasal ayat-ayat cinta(fahri,aisya,maria)

kalo korang ni jenis suka baca semua entry kat belog aku,mesti korang perasan aku asyik letak gambar fahri dan aisya.sebenarnya ada kisah di sebalik ayat-ayat cinta itu.

starring by:
AKU(izzati)-kasi gempak sikit-aisya
izzat(bukan nama sebenar,just nak bagi nampak mecim gituhh)-fahri
(introduction)

ini semua salah aku,aku yang start dulu cakap ayat-ayat cinta.

suatu ketika dahulu~`saya nak pergi mesir kalo dapat result gempak`,aku yang cakap(muka innocent=..=)
`kenapa awak nak pergi mesir?`izzat said.
`saya nak pergi cari fahri saya`aku jawab.
`biar saya la jadi fahri awak`izzat cakap.

GULPP!terharu!tapi masa nih aku macam xde perasaan sangat.so, aku abaikan.entah pape la mamat nih cakap camni kat aku. ko tak kenal lagi aku nih sape. AKU NI DRAMAQUEEN LA!awesome!




aku tipu je la.aku ni jujur,setia n penyayang la(standard playgirl).


(isi-isi penting)

start dari hari tuh,izzat panggil aku aisya(kalo aku fikir balik mcm paranormal jah)HAHA.ayat sakit dari aku~
aku pom pe lagi,menyahut panggilan itu dan aku panggil dia fahri(aku lagi paranormal)
actually,pertama kali aku terpandang kat izzat tuh,aku terus terpaku!tapi aku biarkan je la.aku memang rasa dia memang tak layak untuk aku.cukup sifat orang kata,sape tak suka.^__^

tapi lama-lama dia still panggil aku aisya,aku pun macam ter`jatuh` kepadanya.sapa xsuka dipanggil camtu(dengan suara manja-manja and sangat lembut)eeuuuuw!geli geleman la pulak..hehe

and then aku terjatuh dan terus terjatuh sedangkan hakikatnya aku tau,aku bukan aisya!tapi takpe la.aku saja nak gumbirakan hati aku.nak rasa jugak cinta tu camne(jakun)@_@

layan punye layan si fahri tuh sampai aku tak perasan aku benar-benar terjatuh kepadanya.yaah!jujur,aku benar falling for him!tapi di saat aku benar-benar terjatuh kepadanya baru ku tahu~dalam cerita ni,fahri tak minat kat aisya,fahri minat orang lain~ok!FINE!now ko dah buktikan ko memang PLAYBOY!ko amik hati ngan jiwa aku sekali pastu ko campak cam orang abnormal je.WTH?aku sekarang lain dari aku yang dulu(cakap cam longkang).harap maklum!

weyh laki!ko tau tak aku nangis tiap-tiap malam sebab ko?aku rasa cam stupid je tapi aku tak boleh buat ape-ape sebab aku memang CINTA KAU SORANG!how dare u!aku rasa cam nak sepak-sepak je muka ko tapi mane boleh sebab aku sayang ko.ko sedar tak ko tu cinta pertama aku?asal ko buat aku cam ni?kalo ko xbagi harapan kat aku.aku tak kan terhegeh-hegeh suka ko tau.


cinta pertama+first man can make me cry!selama aku simpan my tears sebab aku nak menangis masa aku nikah nanti(nangis sebab aku dapat cinta yang halal).ko jaat!ko buat aku curang ngan hubby aku!

ni satu masalah aku.suka salahkan orang.sebenarnya perkara ni berlaku sebab aku jugak.yang aku pegi layan mamat tu apsal.dah tau dia tu cam goreng pisang panass,aku ni just STOK GELI-GELI(time susah cari aku).aku ni tak de ape yang dia boleh banggakan.rupa xde,bijak pun tak.perasan je lebih.

(penutup ye adik-adik)
ok la kawan-kawan,ni just ayat-ayat DRAMAQUEEN+PLAYGIRL je k.maksud cinta itu hanya permainan saja.cinta macam pakai stokin je.and then aku sangat rasa hepi boleh buat entry nih.taktau la kenapa.mungkin sebab cinta telah bertukar kepada KEINGINAN MEMILIKI sahaja.~entry ni mengarut saja~trimas coz baca entry ni..<3

serita ni sekadar cerita semata-mata.. xde kaitan dengan yang idup mahupun yang telah mati..PEACE!rekaan semata!ok.papai
i need you like a heart needs a beat!
 
 

2 comments:

Unknown on March 7, 2011 at 2:25 AM said...

tie:)

izzati norizan on March 7, 2011 at 6:03 AM said...

iya=)

Saturday, February 26, 2011

kerana AYAT-AYAT CINTA dari kamu

Posted by izzati norizan at 11:05 AM
asyik cakap pasal cinta je.tak boring ke izzati norizan oiii?(monolog dalaman).ayat terskema dari aku.
ye la,kalo xde cinta maka tak ada la aku dan ko.bak kata zarina
`terciptanya kita`
`terciptalah rasa`
`tercipta CINTA`
`tercipta rindu`
`tercipta episod penuh berwarna`

kenapa aku CAPS LOCK kan CINTA?sebab aku rasa tanpa cinta aku tak kan ada kat sini.dunia nih sebab setiap sesuatu yang aku lakukan,semestinya kerana cinta.

saje je aku letak gambar nih sbb aku rasa gambar nih comel!hoho

untuk entry ni,aku nak cerita pasal ayat-ayat cinta(fahri,aisya,maria)

kalo korang ni jenis suka baca semua entry kat belog aku,mesti korang perasan aku asyik letak gambar fahri dan aisya.sebenarnya ada kisah di sebalik ayat-ayat cinta itu.

starring by:
AKU(izzati)-kasi gempak sikit-aisya
izzat(bukan nama sebenar,just nak bagi nampak mecim gituhh)-fahri
(introduction)

ini semua salah aku,aku yang start dulu cakap ayat-ayat cinta.

suatu ketika dahulu~`saya nak pergi mesir kalo dapat result gempak`,aku yang cakap(muka innocent=..=)
`kenapa awak nak pergi mesir?`izzat said.
`saya nak pergi cari fahri saya`aku jawab.
`biar saya la jadi fahri awak`izzat cakap.

GULPP!terharu!tapi masa nih aku macam xde perasaan sangat.so, aku abaikan.entah pape la mamat nih cakap camni kat aku. ko tak kenal lagi aku nih sape. AKU NI DRAMAQUEEN LA!awesome!




aku tipu je la.aku ni jujur,setia n penyayang la(standard playgirl).


(isi-isi penting)

start dari hari tuh,izzat panggil aku aisya(kalo aku fikir balik mcm paranormal jah)HAHA.ayat sakit dari aku~
aku pom pe lagi,menyahut panggilan itu dan aku panggil dia fahri(aku lagi paranormal)
actually,pertama kali aku terpandang kat izzat tuh,aku terus terpaku!tapi aku biarkan je la.aku memang rasa dia memang tak layak untuk aku.cukup sifat orang kata,sape tak suka.^__^

tapi lama-lama dia still panggil aku aisya,aku pun macam ter`jatuh` kepadanya.sapa xsuka dipanggil camtu(dengan suara manja-manja and sangat lembut)eeuuuuw!geli geleman la pulak..hehe

and then aku terjatuh dan terus terjatuh sedangkan hakikatnya aku tau,aku bukan aisya!tapi takpe la.aku saja nak gumbirakan hati aku.nak rasa jugak cinta tu camne(jakun)@_@

layan punye layan si fahri tuh sampai aku tak perasan aku benar-benar terjatuh kepadanya.yaah!jujur,aku benar falling for him!tapi di saat aku benar-benar terjatuh kepadanya baru ku tahu~dalam cerita ni,fahri tak minat kat aisya,fahri minat orang lain~ok!FINE!now ko dah buktikan ko memang PLAYBOY!ko amik hati ngan jiwa aku sekali pastu ko campak cam orang abnormal je.WTH?aku sekarang lain dari aku yang dulu(cakap cam longkang).harap maklum!

weyh laki!ko tau tak aku nangis tiap-tiap malam sebab ko?aku rasa cam stupid je tapi aku tak boleh buat ape-ape sebab aku memang CINTA KAU SORANG!how dare u!aku rasa cam nak sepak-sepak je muka ko tapi mane boleh sebab aku sayang ko.ko sedar tak ko tu cinta pertama aku?asal ko buat aku cam ni?kalo ko xbagi harapan kat aku.aku tak kan terhegeh-hegeh suka ko tau.


cinta pertama+first man can make me cry!selama aku simpan my tears sebab aku nak menangis masa aku nikah nanti(nangis sebab aku dapat cinta yang halal).ko jaat!ko buat aku curang ngan hubby aku!

ni satu masalah aku.suka salahkan orang.sebenarnya perkara ni berlaku sebab aku jugak.yang aku pegi layan mamat tu apsal.dah tau dia tu cam goreng pisang panass,aku ni just STOK GELI-GELI(time susah cari aku).aku ni tak de ape yang dia boleh banggakan.rupa xde,bijak pun tak.perasan je lebih.

(penutup ye adik-adik)
ok la kawan-kawan,ni just ayat-ayat DRAMAQUEEN+PLAYGIRL je k.maksud cinta itu hanya permainan saja.cinta macam pakai stokin je.and then aku sangat rasa hepi boleh buat entry nih.taktau la kenapa.mungkin sebab cinta telah bertukar kepada KEINGINAN MEMILIKI sahaja.~entry ni mengarut saja~trimas coz baca entry ni..<3

serita ni sekadar cerita semata-mata.. xde kaitan dengan yang idup mahupun yang telah mati..PEACE!rekaan semata!ok.papai
i need you like a heart needs a beat!
 
 

2 comments on "kerana AYAT-AYAT CINTA dari kamu"

Unknown on March 7, 2011 at 2:25 AM said...

tie:)

izzati norizan on March 7, 2011 at 6:03 AM said...

iya=)

 

MELL bunga larangan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device