Monday, January 31, 2011

riots of egypt

Posted by izzati norizan at 5:26 PM 0 comments
sesungguhnya riots of egypt brings us to a big problem.aku selalu follow current condition student mesia kat sane.kalu dibaca coment2 kat situ,SO SCARY!kalu korang nak follow latest update student egypt kat sane...korang follow blog nih..krisis mesir nasib pelajar kita..aq kadang2 kesal,aq disini hanya mampu membaca maklumat tentang diorang tp aq xbleh tlg diorang..hanya satu perkara je aq boleh buat..pray to their safety.camne aq nak g mesir bulan sept nih kalu mesir still camni..ore laem berusaha nak keluar sedangkan aq berusaha nak masuk sana..macam nak cari pasal jer..hihi,dan yang paling penting semua shabat2 ku kat sana selamat..sepupu aq kat shoubra pun sihat dan selamat..kat shoubra xde rusuhan sangat..anyway,mereka tgh prepare sekiranya takut keadaan semakin teruk,diorang kene pindah ke negara jiran..pape pom,gudlax diorang!semoge ALLAH bersama mu....

Friday, January 21, 2011

YAALLAH..berikanlah aku petunjuk

Posted by izzati norizan at 9:31 AM 0 comments
aku amat sedih sekali hari ini...jiwa xtenang,hidup xbahagia dan mcm2 lg cuma makan je kenyang..TAKUT!aq takut xdpt amik medic kat mesir..nih sumo salah aq..aq yang xpandai nak ckp ngan ummi dan papa hal yang sebenar..aq tukarplan...seboleh2 nye aku nak agensi yang betul2 boleh bawa aku ke egypt....aq bukan semata2 nak pergi mesir aq buat camni...aq nak amik MEDIC..tau x?medic tuh impian aku dari kecik sampai krg...tolonglah faham aku..dont make me feel depress n think bout suicide.(betul ke english aq nih)lantak la..yg penting skrg aq amat sakit..my lovely parent..tolongla faham aq..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!ni sume salah aq!kenape xdari dulu aq belajar sumgoh2 n then amik medic tapi tajaan kerajaan mesia ke mara ke...NASI DAH JADI BUBUR sayang oih....xguna nak meratap ke nak nangis ke..dah memang stakat usaha ko..ko kna terima la...................

Monday, January 17, 2011

i dont know why....

Posted by izzati norizan at 4:47 AM 0 comments
assalamualaikum...
aq nak luahkan rase ketidakpuasan hati aku...entah le kenape bebudak nih kalu aku cakap aku rindu ke sayang kat diorg ckp aku nak buat publisiti murahan..padahal aku xde niat pom nak buat macam tuu....selalu je fikir negatif...kalu aku dapat result ok la kan,selalu je sindir2..kenape ek?jeles ke diorg sebenarnye ye?kalu jeles belajar leklok...jangan asyik hepi jer,kapel2 n xamik kisah sal plajaran..pastu kalu org ckp bende btol die ckp kite ckp besar la,,ape2 daa..aku cakap bende betul...bkn aku larang ko diorg kapel ke,asal diorg pndai jage diri n bleh bahagi2 masa ok la....ni siap melenting lagi kalo org ckp bende btol...xbleh terima kesalahan korang keerrrrr???haha..

Friday, January 14, 2011

sandaran hati kenangan ssr/sip 2010

Posted by izzati norizan at 6:40 AM 0 comments

Monday, January 31, 2011

riots of egypt

Posted by izzati norizan at 5:26 PM 0 comments
sesungguhnya riots of egypt brings us to a big problem.aku selalu follow current condition student mesia kat sane.kalu dibaca coment2 kat situ,SO SCARY!kalu korang nak follow latest update student egypt kat sane...korang follow blog nih..krisis mesir nasib pelajar kita..aq kadang2 kesal,aq disini hanya mampu membaca maklumat tentang diorang tp aq xbleh tlg diorang..hanya satu perkara je aq boleh buat..pray to their safety.camne aq nak g mesir bulan sept nih kalu mesir still camni..ore laem berusaha nak keluar sedangkan aq berusaha nak masuk sana..macam nak cari pasal jer..hihi,dan yang paling penting semua shabat2 ku kat sana selamat..sepupu aq kat shoubra pun sihat dan selamat..kat shoubra xde rusuhan sangat..anyway,mereka tgh prepare sekiranya takut keadaan semakin teruk,diorang kene pindah ke negara jiran..pape pom,gudlax diorang!semoge ALLAH bersama mu....

Friday, January 21, 2011

YAALLAH..berikanlah aku petunjuk

Posted by izzati norizan at 9:31 AM 0 comments
aku amat sedih sekali hari ini...jiwa xtenang,hidup xbahagia dan mcm2 lg cuma makan je kenyang..TAKUT!aq takut xdpt amik medic kat mesir..nih sumo salah aq..aq yang xpandai nak ckp ngan ummi dan papa hal yang sebenar..aq tukarplan...seboleh2 nye aku nak agensi yang betul2 boleh bawa aku ke egypt....aq bukan semata2 nak pergi mesir aq buat camni...aq nak amik MEDIC..tau x?medic tuh impian aku dari kecik sampai krg...tolonglah faham aku..dont make me feel depress n think bout suicide.(betul ke english aq nih)lantak la..yg penting skrg aq amat sakit..my lovely parent..tolongla faham aq..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!ni sume salah aq!kenape xdari dulu aq belajar sumgoh2 n then amik medic tapi tajaan kerajaan mesia ke mara ke...NASI DAH JADI BUBUR sayang oih....xguna nak meratap ke nak nangis ke..dah memang stakat usaha ko..ko kna terima la...................

Monday, January 17, 2011

i dont know why....

Posted by izzati norizan at 4:47 AM 0 comments
assalamualaikum...
aq nak luahkan rase ketidakpuasan hati aku...entah le kenape bebudak nih kalu aku cakap aku rindu ke sayang kat diorg ckp aku nak buat publisiti murahan..padahal aku xde niat pom nak buat macam tuu....selalu je fikir negatif...kalu aku dapat result ok la kan,selalu je sindir2..kenape ek?jeles ke diorg sebenarnye ye?kalu jeles belajar leklok...jangan asyik hepi jer,kapel2 n xamik kisah sal plajaran..pastu kalu org ckp bende btol die ckp kite ckp besar la,,ape2 daa..aku cakap bende betul...bkn aku larang ko diorg kapel ke,asal diorg pndai jage diri n bleh bahagi2 masa ok la....ni siap melenting lagi kalo org ckp bende btol...xbleh terima kesalahan korang keerrrrr???haha..

Friday, January 14, 2011

sandaran hati kenangan ssr/sip 2010

Posted by izzati norizan at 6:40 AM 0 comments
 

MELL bunga larangan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device