Thursday, March 17, 2011

jejaka GITAR MERAH..

Posted by izzati norizan at 11:50 PM


"BATTLE OF THE BAND"
(story ni i cerr menggunakan intonasi gedixs keh)betul ke intonasi?lupe2

first sekali,i nak ucapkan tahniah kat u sebab band u dapat juara hari tu.
'i'm still loving u'~scorpion.
u mesti/kompem still ingat lagu ni kan.mane tak nye,lagu ni la yang u punya vocalist band nyanyi hari tu.tapi i tak minat kat vocalist tu..i minat u(gedixs).u nampak macho+hensem+gempak dan seangkatan dengannya.u memang sangat menyerlah hari tu.dressing u simple je and tak keterlaluan..i like doe.


i rasa u lupa pasal ni..
tapi xpe,i ingatkan u balik..

mase kat kopsa tu,u tegur i.siap bagi nasihat lagi..tp i think u dah forgot semua tuh.macamana u nak ingat.u kan famous,glamour and fabulous kat matrik.tapi i still ingat u..first time u senyum kat i,cair bro..memang smart habess la..cara u bagi nasihat,memang perrghhh la!lemah lembut,penuh sopan santun dan sangat comel..PERFECT!haha


ok.now,we go to "MALAM JUARA-JUARA"
fuhhhh!malam ni memang malam yang sangat2 best..
nama band u DYDX kan?i ingat totally about u dear(err,geli-gelaman i)
u guna gitar merah..
u sangat smart masa main gitar tu..so sweet..siap senyum lagi..AWESOME!
u pakai baju putih hari tuh with sunglasses..macho!
u punye gaye main gitar syok habis la!

hari ini:18/3/2011

u senyum kat i kan mase kat atm tu?(terpoyo)haha
swit nye u..memang konfem i dah terlike kat u..
but i just like u not love u..
how can i love u?u kan dah ade makwe..satu praktikum u plak tu..i taknak jadi ORANG KETIGA mahupon 4 or 5 k..i just nak tgk u yang comel je..k.la u..setakat ni je la i cerrr sal u..and i think u takkan baca punye sbb u xtau belog i..HAHA

cerita ini rekaan semata-mata..xde kaitan yang dengan hidup mahupom hok sudoh meninggal.(hakikatnye bukan rekaan)..chill k.haha

0 comments:

Thursday, March 17, 2011

jejaka GITAR MERAH..

Posted by izzati norizan at 11:50 PM


"BATTLE OF THE BAND"
(story ni i cerr menggunakan intonasi gedixs keh)betul ke intonasi?lupe2

first sekali,i nak ucapkan tahniah kat u sebab band u dapat juara hari tu.
'i'm still loving u'~scorpion.
u mesti/kompem still ingat lagu ni kan.mane tak nye,lagu ni la yang u punya vocalist band nyanyi hari tu.tapi i tak minat kat vocalist tu..i minat u(gedixs).u nampak macho+hensem+gempak dan seangkatan dengannya.u memang sangat menyerlah hari tu.dressing u simple je and tak keterlaluan..i like doe.


i rasa u lupa pasal ni..
tapi xpe,i ingatkan u balik..

mase kat kopsa tu,u tegur i.siap bagi nasihat lagi..tp i think u dah forgot semua tuh.macamana u nak ingat.u kan famous,glamour and fabulous kat matrik.tapi i still ingat u..first time u senyum kat i,cair bro..memang smart habess la..cara u bagi nasihat,memang perrghhh la!lemah lembut,penuh sopan santun dan sangat comel..PERFECT!haha


ok.now,we go to "MALAM JUARA-JUARA"
fuhhhh!malam ni memang malam yang sangat2 best..
nama band u DYDX kan?i ingat totally about u dear(err,geli-gelaman i)
u guna gitar merah..
u sangat smart masa main gitar tu..so sweet..siap senyum lagi..AWESOME!
u pakai baju putih hari tuh with sunglasses..macho!
u punye gaye main gitar syok habis la!

hari ini:18/3/2011

u senyum kat i kan mase kat atm tu?(terpoyo)haha
swit nye u..memang konfem i dah terlike kat u..
but i just like u not love u..
how can i love u?u kan dah ade makwe..satu praktikum u plak tu..i taknak jadi ORANG KETIGA mahupon 4 or 5 k..i just nak tgk u yang comel je..k.la u..setakat ni je la i cerrr sal u..and i think u takkan baca punye sbb u xtau belog i..HAHA

cerita ini rekaan semata-mata..xde kaitan yang dengan hidup mahupom hok sudoh meninggal.(hakikatnye bukan rekaan)..chill k.haha

0 comments on "jejaka GITAR MERAH.."

 

MELL bunga larangan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device