Tuesday, November 9, 2010

ok..let talk about my geng(DEXCHOQUE)

Posted by izzati norizan at 10:45 PM
hari ni mud sy ingin menceritakan tentang DXCQ(geng terbaikkk)...

members: iez
               jun
               syu
               syi
               jun

group kami ditubuhkan ketika kami berada di form5..ini semua hasil idea syi...
n name group kami,idea dari spupu kak syu..kenape sy pgil syu kak??sebab die paling macet or old..hihi.maaf2...

bercerita tentang kami..kami selalu kongsi kegembiraan,kesedihan,kekecewaan,kejayaan n kesakitan bersama-sama..sy amat terharu skali dengan mereka...stiap kali sy rase down,diorg la tempat sy mengadu,bile saya bahgia mereka jugak tempat sy kongsi kebhgiaan itu...saya amat syg mereka...
inilah mereka....
ok,mase ni kitorg baru je abih spm...meme best giler2..enjoy habis,mase ni lah zaman kegemilangan kitorang...
ok la..nti sy akan tulis lg pasal diorg...xpuas ckap sal dxcq...tata

5 comments:

جونينة on November 10, 2010 at 5:39 AM said...

tiee senget!
rindu gloww. nk kecet lagi nk kecet lagi hihi
luv you;)

جونينة on November 10, 2010 at 5:47 AM said...
This comment has been removed by the author.
جونينة on November 10, 2010 at 5:48 AM said...

ey
apsal mg highlight syu n syie jee
sampai aty! putus tune kea!

izzati norizan on November 10, 2010 at 10:00 PM said...

hahaha..ini sumo krano mg curang..kikiki

جونينة on November 11, 2010 at 12:42 AM said...

aku pulok! =3=

Tuesday, November 9, 2010

ok..let talk about my geng(DEXCHOQUE)

Posted by izzati norizan at 10:45 PM
hari ni mud sy ingin menceritakan tentang DXCQ(geng terbaikkk)...

members: iez
               jun
               syu
               syi
               jun

group kami ditubuhkan ketika kami berada di form5..ini semua hasil idea syi...
n name group kami,idea dari spupu kak syu..kenape sy pgil syu kak??sebab die paling macet or old..hihi.maaf2...

bercerita tentang kami..kami selalu kongsi kegembiraan,kesedihan,kekecewaan,kejayaan n kesakitan bersama-sama..sy amat terharu skali dengan mereka...stiap kali sy rase down,diorg la tempat sy mengadu,bile saya bahgia mereka jugak tempat sy kongsi kebhgiaan itu...saya amat syg mereka...
inilah mereka....
ok,mase ni kitorg baru je abih spm...meme best giler2..enjoy habis,mase ni lah zaman kegemilangan kitorang...
ok la..nti sy akan tulis lg pasal diorg...xpuas ckap sal dxcq...tata

5 comments on "ok..let talk about my geng(DEXCHOQUE)"

جونينة on November 10, 2010 at 5:39 AM said...

tiee senget!
rindu gloww. nk kecet lagi nk kecet lagi hihi
luv you;)

جونينة on November 10, 2010 at 5:47 AM said...
This comment has been removed by the author.
جونينة on November 10, 2010 at 5:48 AM said...

ey
apsal mg highlight syu n syie jee
sampai aty! putus tune kea!

izzati norizan on November 10, 2010 at 10:00 PM said...

hahaha..ini sumo krano mg curang..kikiki

جونينة on November 11, 2010 at 12:42 AM said...

aku pulok! =3=

 

MELL bunga larangan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device